SULTAN TRAVEL

Mirë se vini në 

Me ne vendlindja është  afër 

TICO registration number : 02249628-retail / 50009541-wholesale

Sultan Travel Ltd, tërsishtë është një degë në pronësi të Pristine Group of Companies (Kompanive të Grupit Prishtinë) që nga viti 1993. Z. Fisnik Prishtina është president dhe Kryeshef Ekzekutiv (CEO) i Kompanive të Grupi Prishtinë.
Grupi operon një veprim shumë të suksesshëm shtypi “pristineprinting.com”, një kompani marketingu dhe promovime dhe një kompani të ushqimit importuese “pristinefood.ca” & “turkishmart.ca”, një konsum të shitjes me pakicë “cheeseboutique.com” dhe Sultan Travel Ltd.

Sultan Travel Ltd., ka qenë në veprim më shumë se 35 vjet. Gjendet në Toronto, ku ekziston përqendrimi më i madh i tregut etnike, Sultan Travel e ka pothuajse pjesën më të madhe të biznesit të tregut etnik Turk dhe Shqiptar.
Për 30 vitet e fundit, Sultan Travel ka qenë i njohur si lider në ofrimin e shërbimit të cilësisë për të udhëtuar për në Turqi, Shqipëri & Kosovë dhe rreth botës. Si rezultat, marrëdhënie solide janë ndërtuar me transportuesit kryesorë dhe me korporata, grupe dhe udhëtarë individual.

Sultan Travel Ltd, është anëtar i IATA (International Air Transport Association) dhe TICO (Travel Industry Council of Ontario) www.tico.ca

Sales Awards; 1996-Lufthansa Award of Excellence , 1999-Swissair Excellent Award Winner, 2000-Turkish Airlines Best Agent, 2002-Malev Outstanding Sales Performance, 2002-Turkish Airlines Gold Award for the Highest Sales Performance, 2002-Lufthansa Award of Excellence, 2004-Malev Outstanding Sales Achievements, 2005-Lufthansa Excellent Sales Performance, 2006-Austrian Airlines Outstanding Sales Achievement.

Ne, në Sultan Travel flasin Anglisht, Frëngjisht, Turqisht, Shqip, Arabisht, Italisht, Greqisht. Me zgjedhjen tuaj të këtyre gjuhëve, ju lutem mos ngurroni të kontaktoni një nga konsulentet multikulturor, për të gjitha nevojat tuaja të udhëtimit.

Ne presim për të shërbyer për biznesin tuaj dhe / ose nevojat e udhëtimit të lirë.

SSL Certificates